Wie heeft de Rol?

Voor 13-16 jarigen

 

Op het eerste gezicht lijkt dit kamp heel gewoon. Maar eigenlijk zit je middenin een spel. Tijdens de activiteiten en spellen van dit kamp ga je op zoek naar iemand die de boel saboteert. Aan het eind van het weekend vertel je wie volgens jou de saboteur is. Ga jij hem ontmaskeren?

 

  • 13 t/m 16 jaar
  • Vr 1 november t/m ma 4 november 2019
  • Aantal nachten: 3
  • Otterlo, Nederland
  • € 260,-

  Dit kamp kost €260,- voor leden van de Diabetesvereniging Nederland en €290,- voor niet-leden.

  De kampen van SugarKids hebben een educatief karakter. Daarom kun je hiervoor vrij vragen van school als het kamp buiten de vakantieperiode valt.

  Aanmelden

  Dit kamp vindt alleen plaats wanneer er voldoende aanmeldingen zijn.

  Bestel je diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Schrijf je dan eerst in via het inschrijfformulier. Betaal het kamp daarna via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan.

  Koop je het kamp niet via het Puntenplein, vul dan alleen het inschrijfformulier in.

  Wie gaan er nog meer mee?

  Kijk op de Facebook-pagina van de SugarKidsClub bij evenementen wie er nog meer mee gaan op dit kamp. Deelnemers kunnen zich aanmelden om alvast kennis te maken met kampgenoten.

 • Praktische informatie over dit kinderkamp:

  We slapen in gescheiden slaapzalen met stapelbedden. We eten samen en iedereen helpt mee met het corvee. Het kamp begint op vrijdag om 15.00 uur en eindigt op maandag om 10.00 uur.

  Inbegrepen bij het kamp:

  Volledig programma, alle maaltijden, deskundige en ervaren (medische) begeleiders en heel veel plezier.

  Niet inbegrepen bij het kamp:

  Vervoer naar en van het kampterrein, jouw diabeteshulpmiddelen.

  Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt. Na afloop van het kamp ontvang je een factuur om naar de verzekeraar te sturen.

  Nog niet alles duidelijk?

  Voor medische of diabetes-inhoudelijke vragen over dit kamp of om lid te worden kun je contact opnemen met DVN: info@dvn.nl of 033 463 05 66. Voor praktische vragen over bijvoorbeeld locatie, tijden, paklijst en betaling kun je Y Camps benaderen: info@ycamps.nl of 035 666 8 777.

 • De Nieuwe Hof in Otterlo


  Kampeerboerderij Nieuwe Hof ligt middenin de bosrijke omgeving van de Veluwe, op een steenworp afstand van het leuke centrum van het dorpje Otterlo. Naast een camping is er een blokhut en een groepsaccommodatie, waar wij verblijven. De accommodatie beschikt over drie slaapzalen, professionele keuken, gezellige woonkamer en douches en toiletten. Op het terrein is er een speelveld beschikbaar voor sport & spel.

 • Begeleiding

  Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub-vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps.

  Activiteitenniveau

  Dit kamp heeft activiteitenniveau C. Veel zelfstandigheid vanuit de tieners. Vrijwilligers, diabetesverpleegkundige en (kinder)diabetesarts zijn er voor sturing en controle.

 • Wie mag er mee?

  Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies het tegenovergestelde van wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

  Mag je altijd mee?

  Wanneer je het inschrijfformulier hebt ingevuld, ontvang je direct digitaal een uitgebreide medische vragenlijst. Stuur deze ingevuld zo snel mogelijk per e-mail of per post weer terug naar DVN, zodat het medisch team zich kan voorbereiden. Let op: pas als DVN jouw aanmelding heeft goedgekeurd mag je mee! Je krijgt hierover van DVN bericht.