Meer aanbod van Y Camps

Y Kids, zomerkampen met extra aandachtmeiden-ykids

Ieder kind moet op vakantie kunnen. Soms is dat niet vanzelfsprekend, bijvoorbeeld omdat er thuis weinig financiƫle mogelijkheden zijn, omdat kinderen niet meer bij hun eigen ouders wonen of vragen kinderen zoveel aandacht bij het dagelijks leven dat zij extra begeleiding nodig hebben. Bij Y Kids ben je dan aan het juiste adres voor een spetterend zomerkamp.

Of je nu kiest voor een actief zomerkamp in de bossen van Leusden, een watersportkamp of een gamekamp, bij Y Kids weet je zeker dat er behalve een spectaculair programma ook ruimte is voor persoonlijke aandacht en passende zorg.

YMCA Nederland

Y Camps is onderdeel van YMCA Nederland, de oudste jeugdwerkorganisatie van Nederland. YMCA Nederland biedt een plek aan jongeren waar zij zich thuisvoelen en zich kunnen ontwikkelen. Door de gedreven inzet van medewerkers en vrijwilligers bezorgen wij elke doelgroep een leuke tijd. Samen lachen, talenten ontdekken en leren samenwerken is de kerngedachte van onze organisatie. Op deze manier wil de YMCA een bijdrage leveren aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen. www.ymca.nl