Meer aanbod van Y Camps

Y Kids, zomerkampen met extra aandachtmeiden-ykids

Ieder kind moet op vakantie kunnen. Soms is dat niet vanzelfsprekend, bijvoorbeeld omdat er thuis weinig financiƫle mogelijkheden zijn, omdat kinderen niet meer bij hun eigen ouders wonen of vragen kinderen zoveel aandacht bij het dagelijks leven dat zij extra begeleiding nodig hebben. Bij Y Kids ben je dan aan het juiste adres voor een spetterend zomerkamp.

Of je nu kiest voor een actief zomerkamp in de bossen van Leusden, een watersportkamp of een gamekamp, bij Y Kids weet je zeker dat er behalve een spectaculair programma ook ruimte is voor persoonlijke aandacht en passende zorg.

Eenoudervakanties voor gezinnen

springen-eenoudervakantieBent u een alleenstaande ouder die de zorg heeft voor de kinderen? En zou u er wel eens samen met uw kinderen een week tussenuit willen? Dan zijn de Eenoudervakanties vast iets voor u. Een week vol gezelligheid en plezier is heerlijk en precies wat elk gezin nodig heeft. Zingen bij het kampvuur, lekker actief zijn of gewoon met een boek in de tuin zitten, een ontbijtje op bed, winkelen, wandelen, fietsen en voor de kinderen een dropping of zwemmen. Er zijn volop mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Deze groepsvakanties zijn speciaal ontwikkeld zodat de ouder zich heerlijk kan ontspannen en even weg is uit de sleur van alledag. Voor de kinderen is er elke dag een programma dat wordt georganiseerd door speciaal daarvoor getrainde vrijwilligers zodat de kinderen worden uitgedaagd en veilig kunnen deelnemen aan activiteiten. Alleen eenoudergezinnen kunnen zich inschrijven.

YMCA Nederland

Y Camps is onderdeel van YMCA Nederland, de oudste jeugdwerkorganisatie van Nederland. YMCA Nederland biedt een plek aan jongeren waar zij zich thuisvoelen en zich kunnen ontwikkelen. Door de gedreven inzet van medewerkers en vrijwilligers bezorgen wij elke doelgroep een leuke tijd. Samen lachen, talenten ontdekken en leren samenwerken is de kerngedachte van onze organisatie. Op deze manier wil de YMCA een bijdrage leveren aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen. www.ymca.nl