High on Horses

logo-jongPaarden pimpen, springen, dressuur, paardenvoetbal, buitenrit en longeren zijn allemaal onderdelen die zomaar langs kunnen komen tijdens dit ruiterkamp.
Overdag ben je de hele dag op de manege te vinden. Aan het eind van de middag ga je met een bus terug naar het kampeerterrein in Leusden. In de avonden is er genoeg tijd om te chillen en ga je met de toffe begeleiders de bossen in als jullie daar zin in hebben. Er is veel ruimte om zelf te bedenken waar je zin in hebt, maar ook voldoende aanbod om je geen seconde te vervelen.

 

 • Praktische informatie over het weekend:

  Dit kamp vindt plaats op Kampeercentrum Leusden. De paardrijactiviteiten vinden plaats in en rond manege Zwanenburg in De Glind.

  Inbegrepen bij het kamp:


  Volledig programma, alle maaltijden, deskundige en ervaren (medische) begeleiders en een hele berg plezier.

  Niet inbegrepen bij het kamp:


  Vervoer naar en van het kampterrein, jouw diabeteshulpmiddelen.

  Nog niet alles duidelijk?

  Voor medische of diabetes-inhoudelijke vragen over dit kamp of om lid te worden kun je contact opnemen met DVN: info@dvn.nl of 033 4630566. Voor praktische vragen over bijvoorbeeld locatie, tijden, paklijst, betaling kun je Y Camps benaderen: info@ycamps.nl of 035 666 8 777.

 • Dit kamp heeft activiteitenniveau D. De verantwoordelijkheid voor de eigen diabetes is volledig. Er is wel een arts of diabetesverpleegkundige aanwezig voor vragen en dergelijke. Er is minstens 1 vrijwilliger aanwezig die veel van diabetes af weet. Als ervaringsdeskundige weet jij het beste hoe je met je diabetes om moet gaan. Onze vrijwilliger en diabetesverpleegkundige of -arts gaan mee om jouw vragen te beantwoorden (en voor de gezelligheid natuurlijk) en jou aan te sturen indien nodig.

 • Wie mag er mee met dit ponykamp?

  Jongeren met diabetes vanaf een jaar of 16 tot een jaar of 20 en hun vriend(in) zonder diabetes in dezelfde leeftijd.
  Je eigen paard mag ook mee. Dit kost €60,- extra.
  Je mag mee ongeacht je paardrijdervaring. De manegedames zijn super goed in het gedifferentieerd lesgeven, indelen in niveaugroepen en lessen op maat. Zowel absolute beginners als ervaren amazones/ruiters zijn welkom.

  • Zo 8 juli t/m do 12 juli 2018
  • Aantal nachten: 4
  • 16 – 20 jaar
  • € 355,- of € 385,-
  • Leusden

  Meer informatie en aanmelden
  Dit is de eerste keer dat we voor deze leeftijdsgroep dit ruiterkamp organiseren. Waarom? Omdat we dringende verzoeken kregen! Omdat de ponykampen van de SugarKidsClub keer op keer bezocht worden door enthousiaste deelnemers die niet van stoppen weten, maar te oud zijn voor de standaard kampen. Omdat we voor jongeren met diabetes telkens andere activiteiten uitproberen. We denken dat er veel behoefte is aan een Ruiterkamp, dus regelen we dat voor je. Dit kamp kost € 355,- voor leden van de Diabetesvereniging Nederland en € 385,- voor niet-leden.

  Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Vul dan eerst het inschrijfformulier in. Bestel daarna dit kamp via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan.