Feestdagenparade

Alle dagen feest in de zomervakantie!

In Leusden is het altijd feest! Maar deze zomer maken we het feest nog groter. Kun jij geen genoeg krijgen van pepernoten, kerstdiners en paaseieren? Of ben je meer van de gezelligheid rondom het Suikerfeest of de sportiviteit rond de Koningsspelen met nieuwe SugarKids-vrienden? Dan is deze vakantie echt een feest voor jou. Zeg jij ‘ja’ tegen deze uitnodiging? Laat het ons zo snel mogelijk weten en meld je aan!

 • Praktische info over dit tienerkamp:

  Het kamp begint op zondag om 10.00 uur en eindigt op donderdag om 13.30 uur.

  Inbegrepen bij het kamp:


  Volledig programma, alle maaltijden, deskundige en ervaren (medische) begeleiders en een hele berg plezier.

  Niet inbegrepen bij het kamp:


  Vervoer naar en van het kampterrein, jouw diabeteshulpmiddelen.

  Nog niet alles duidelijk?

  Voor medische of diabetes-inhoudelijke vragen over dit kamp of om lid te worden kun je contact opnemen met DVN: info@dvn.nl of 033 4630566. Voor praktische vragen over bijvoorbeeld locatie, tijden, paklijst, betaling kun je Y Camps benaderen: info@ycamps.nl of 035 666 8 777.


 • Begeleiding tijdens het kamp

  Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps.

  Activiteitenniveau

  Dit kamp heeft activiteitenniveau C. Veel zelfstandigheid vanuit de tieners. Vrijwilligers, diabetesverpleegkundige en (kinder)diabetesarts zijn er voor sturing en controle. Gezellig mee op kamp, super leuk! Onze ervaren getrainde vrijwilligers, diabetesverpleegkundige en (kinder)diabetesarts zijn er ook om de tieners aan te sturen in hun diabetesmanagement.

 • Wie mag er mee met dit kamp?

  SugarKids van 13 t/m 16 jaar: Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

  Mag je altijd mee?

  Als jij je hebt aangemeld bij Y Camps ontvang je direct digitaal een uitgebreide medische vragenlijst. Deze moet je meteen ingevuld terugsturen (per mail of post) aan DVN ter voorbereiding van het medisch team op jouw komst. Let op: pas als DVN jouw aanmelding heeft goedgekeurd mag je mee! Je krijgt hierover van DVN bericht.

  Laat je ouders kijken op www.facebook.com/sugarkidsclub bij evenementen wie er nog meer mee gaan op dit kamp en meld je aan om alvast kennis te maken met jouw kampgenoten.

   

  • Zo 8 juli t/m do 12 juli 2018
  • Aantal nachten: 4
  • 13 t/m 16 jaar
  • €299,- of € 329,-
  • Leusden, Nederland

  Kosten van het kamp:

  Dit kamp kost €299,- voor leden van de Diabetesvereniging Nederland en € 329,- voor niet-leden.
  Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Bestel dit kamp dan via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan. Schrijf je daarna in via het inschrijfformulier zodat ook Y Camps weet dat je mee wilt. Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt. Na afloop van het kamp (uiterlijk 15 september) ontvang je een factuur om naar de verzekeraar te sturen.