Sprookjes bestaan!

Heb jij altijd al gedroomd van elfjes en piraten?!? Over hoe de piraten over woeste zeeën zwerven en in het bos een schat vinden?
Hoe elfjes tussen de bomen dansen en een hemelbed bouwen? Dit is je kans!!
Dit jaar kun je ze namelijk in het echt ontmoeten!! Kom jij ook van 3 tot 5 augustus naar Leusden, waar elfjes en piraten tot leven komen?

 • Locatie

  Dit kamp vindt plaats op het YMCA Kampeerterrein in Leusden. Je slaapt in tenten waar matrassen op de grond liggen, eet samen met de hele groep en helpt mee met het corvee.

  Het kamp begint op donderdag om 10.00 uur en eindigt op zaterdag om 15.00 uur.

  Inbegrepen bij het kamp:

  Volledig programma, alle maaltijden, deskundige en ervaren (medische) begeleiders en een hele berg plezier.

  Niet inbegrepen bij het kamp:

  Vervoer naar en van het kampeerterrein, jouw diabeteshulpmiddelen.

  Niet alles duidelijk?

  Voor medische of diabetes-inhoudelijke vragen over dit kamp of om lid te worden neem je contact op met DVN: info@dvn.nl of 033 4630566. Voor praktische vragen over bijvoorbeeld locatie, tijden, paklijst, betaling benader je Y Camps: info@ycamps.nl of 035 666 8 777.

 • Begeleiding tijdens het kamp

  Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps.

  Activiteitenniveau

  Dit kamp heeft activiteitenniveau A.

  Volledige begeleiding van (ervaren) vrijwilligers, (kinder)diabetesverpleegkundige, dietist en (kinder)diabetesarts. De vrijwilligers zijn een soort moederfiguur voor de kinderen. Op het gebied van diabetes worden de kinderen volledig begeleid.

  Ga je met ons mee op kamp, dan is er altijd genoeg begeleiding aanwezig. Er gaan ervaren getrainde vrijwilligers met diabetes mee, maar ook een diabetesverpleegkundige en een (kinder)arts. Ook gaat er een diëtiste mee om de koolhydraten uit te rekenen!

 • Wie mag er mee?

  Dit kamp is speciaal voor kinderen met diabetes van 6 t/m 9 jaar. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zonder diabetes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

  Mag je altijd mee?

  Als jij je hebt aangemeld bij Y Camps ontvang je direct digitaal een uitgebreide medische vragenlijst. Deze moet je meteen ingevuld terugsturen (per mail of post) aan DVN ter voorbereiding van het medisch team op jouw komst. Let op: pas als DVN jouw aanmelding heeft goedgekeurd mag je mee! Je krijgt hier van DVN bericht over.

  • Do 3 aug t/m za 5 aug 2017
  • Aantal nachten: 2
  • 6 t/m 9 jaar
  • €225,- (leden) of € 260,- (niet-leden)
  • Leusden Nederland

  Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Vul dan eerst het inschrijfformulier in. Bestel daarna dit kamp via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan. Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt. Na afloop van het kamp ontvang je (uiterlijk 15 september) een factuur om naar de verzekeraar te sturen.

Laat je facebook_sugarkidsouders kijken op www.facebook.com/sugarkidsclub bij evenementen wie er nog meer mee gaan op dit kamp en meld je aan om alvast kennis te maken met jouw kampgenoten.