Eenhoorns & Draken

Voor 6-9 jarigen

Er was eens… een magisch land. Er zijn overal ballonnen, zachte wolken en de regenbogen zijn glijbanen. En het regent glitter! Maar kijk uit, want een vuurspuwende draak komt de rust verstoren. Gelukkig is er een eenhoorn om jou te beschermen.

Het kan allemaal in dit magische zomerkamp. Het is één groot avontuur!
Tijdens dit zomerkamp ben je even helemaal ergens anders. Misschien wel in jouw favoriete sprookje. Beleef jij het mee?

 

  • 6 t/m 9 jaar
  • Do 25 juli t/m za 27 juli 2019
  • Aantal nachten: 2
  • Leusden, Nederland
  • €210,- of € 235,-

  Dit kamp kost € 210,- voor leden van de Diabetesvereniging Nederland en € 235,- voor niet-leden. 

  Aanmelden

  Bestel je diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Schrijf je dan eerst in via het inschrijfformulier. Betaal het kamp daarna via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan.

  Koop je het kamp niet via het Puntenplein, vul dan alleen het inschrijfformulier in.

  Wie gaan er nog meer mee?

  Kijk op de Facebook-pagina van de SugarKidsClub bij evenementen wie er nog meer mee gaan op dit kamp. Deelnemers kunnen zich aanmelden om alvast kennis te maken met kampgenoten.

 • Praktische informatie over dit kinderkamp:

  Dit kamp vindt plaats op het YMCA Kampeerterrein in Leusden. We slapen in tenten waar matrassen op de grond liggen, eten samen en iedereen helpt mee met het corvee. Het kamp begint op donderdag om 10.00 uur en eindigt op zaterdag om 13.30 uur.

  Inbegrepen bij het kamp:

  Volledig programma, alle maaltijden, deskundige en ervaren (medische) begeleiders en heel veel plezier.

  Niet inbegrepen bij het kamp:

  Vervoer naar en van het kampterrein, jouw diabeteshulpmiddelen.

  Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt. Na afloop van het kamp ontvang je een factuur om naar de verzekeraar te sturen.

  Nog niet alles duidelijk?

  Voor medische of diabetes-inhoudelijke vragen over dit kamp of om lid te worden kun je contact opnemen met DVN: info@dvn.nl of 033 463 05 66. Voor praktische vragen over bijvoorbeeld locatie, tijden, paklijst en betaling kun je Y Camps benaderen: info@ycamps.nl of 035 666 8 777.

 • YMCA Kampeercentrum Leusden


  Bij YMCA Kampeercentrum Leusden wordt al meer dan 80 jaar gekampeerd. Het bosrijke terrein bij Amersfoort telt negen tentenkampen. Elke groep heeft een eigen tentenkamp met tenten om in te slapen, een grote eettent en een tent voor de begeleiders. Er is een grote speeltuin en er zijn veel stukken bos die gebruikt worden om bosspellen te doen. Verder is er een centraal kamphuis. Daarin is de keuken waar een kok het eten verzorgd, twee ruimtes met douches en wc’s en een grote zaal voor binnenactiviteiten zoals disco of film kijken. Het centrale huis van het kampeercentrum is in 2013 volledig nieuw gebouwd.

 • Begeleiding

  Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub-vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps.

  Activiteitenniveau

  Dit kamp heeft activiteitenniveau A. Dat betekent volledige begeleiding van (ervaren) vrijwilligers, (kinder)diabetesverpleegkundige, diëtist en (kinder)diabetesarts.

 • Wie mag er mee?

  Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies het tegenovergestelde van wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

  Mag je altijd mee?

  Wanneer je het inschrijfformulier hebt ingevuld, ontvang je direct digitaal een uitgebreide medische vragenlijst. Stuur deze ingevuld zo snel mogelijk per e-mail of per post weer terug naar DVN, zodat het medisch team zich kan voorbereiden. Let op: pas als DVN jouw aanmelding heeft goedgekeurd mag je mee! Je krijgt hierover van DVN bericht.