Circus Suiker

Hooggeëerd publiek!

Helppppp!!!! Bijna alle mensen zijn weg bij Circus Suiker en de voorstelling komt in gevaar. Kun jij goed goochelen, de clown uithangen of andere gekke dingen en wil jij Circus Suiker helpen?? Meld je dan snel bij Directeur Suikerbuik en misschien word jij wel clowntje Stevia in de nieuwe voorstelling.

 • Locatie

  Dit kamp vindt plaats op het YMCA Kampeerterrein in Leusden. Je slaapt in tenten waar matrassen op de grond liggen, eet samen met de hele groep en helpt mee met het corvee.

  Het kamp begint op zondag om 10.00 uur en eindigt op dinsdag om 13.30 uur.

  Inbegrepen bij het kamp:

  Volledig programma, alle maaltijden, deskundige en ervaren (medische) begeleiders en een hele berg plezier.

  Niet inbegrepen bij het kamp:

  Vervoer naar en van het kampeerterrein, jouw diabeteshulpmiddelen.

  Niet alles duidelijk?

  Voor medische of diabetes-inhoudelijke vragen over dit kamp of om lid te worden neem je contact op met DVN: info@dvn.nl of 033 4630566. Voor praktische vragen over bijvoorbeeld locatie, tijden, paklijst, betaling benader je Y Camps: info@ycamps.nl of 035 666 8 777.

 • Begeleiding tijdens het kamp

  Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps.

  Activiteitenniveau

  Dit kamp heeft activiteitenniveau A. Volledige begeleiding van (ervaren) vrijwilligers, (kinder)diabetesverpleegkundige, diëtist en (kinder)diabetesarts. De vrijwilligers zijn een soort moederfiguur voor de kinderen. Op het gebied van diabetes worden de kinderen volledig begeleid. Ga je met ons mee op kamp, dan is er altijd genoeg begeleiding aanwezig. Er gaan ervaren getrainde vrijwilligers met diabetes mee, maar ook een diabetesverpleegkundige en een (kinder)arts. Ook gaat er een diëtiste mee om de koolhydraten uit te rekenen!

 • Wie mag er mee?

  Dit kamp is speciaal voor kinderen met diabetes van 6 t/m 9 jaar. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

  Mag je altijd mee?

  Als jij je hebt aangemeld bij Y Camps ontvang je direct digitaal een uitgebreide medische vragenlijst. Deze moet je meteen ingevuld terugsturen (per mail of post) aan DVN ter voorbereiding van het medisch team op jouw komst. Let op: pas als DVN jouw aanmelding heeft goedgekeurd mag je mee! Je krijgt hierover van DVN bericht.

  Laat je ouders kijken op www.facebook.com/sugarkidsclub bij evenementen wie er nog meer mee gaan op dit kamp en meld je aan om alvast kennis te maken met jouw kampgenoten.
  • Zo 8 juli t/m di 10 juli 2018
  • Aantal nachten: 2
  • 6 t/m 9 jaar
  • €199,- of € 225,-
  • Leusden Nederland

  Dit kamp kost € 199,- voor leden van de Diabetesvereniging Nederland en € 225,- voor niet-leden. Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Bestel dit kamp dan via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan. Schrijf je daarna in via het inschrijfformulier zodat ook Y Camps weet dat je mee wilt. Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt. Na afloop van het kamp (uiterlijk 15 september) ontvang je een factuur om naar de verzekeraar te sturen.