Case Schaduw Informant

Gezocht: detectives!

Voor het oplossen van een spannende crime scene… een moord, een zeer merkwaardige moord…sugarkidskampen-case-schaduw-informant-leusden-ycamps

Heb jij het in je om uit te pluizen hoe deze daad heeft kunnen plaatsvinden? En heb jij geen angst om in een nachtelijke speurderstocht allerlei aanwijzingen te verzamelen om zo dichterbij de dader te komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, zodat we de dader achter slot en grendel kunnen krijgen. Daarnaast kun je schitteren in je eigen CSI-video. En uiteraard kun je na het kamp jouw video downloaden en thuis bekijken.

Wel eens willen gokken, maar mocht het nooit van je ouders… in ons casino kun je helemaal los gaan; kaartspelen, balletje balletje, fruitmachine en nog veel meer. En je kunt er zelfs echte prijzen mee winnen! Er is wel een dresscode, neem dus een chique outfit mee, want anders kom je er niet in : )

Verder gaan we lasergamen, een lekker potje voetballen, levend stratego in het bos doen en hebben we een bonte avond.

Dus pak je loep en je speurderspet, we zullen het nodig hebben… Tot in de zomer!

 • Praktische informatie over dit kinderkamp:

  Dit kamp vindt plaats op het YMCA Kampeerterrein in Leusden. Je slaapt in tenten waar matrassen op de grond liggen, eet samen en helpt mee met het corvee. Het kamp begint op zaterdag om 10.00 uur en eindigt op woensdag om 15.00 uur.

  Inbegrepen bij het kamp:

  Volledig programma, alle maaltijden, deskundige en ervaren (medische) begeleiders en een hele berg plezier.

  Niet inbegrepen bij het kamp:

  Vervoer naar en van de kamplocatie, jouw diabeteshulpmiddelen.

  Nog niet alles duidelijk?

  Voor medische of diabetes-inhoudelijke vragen over dit tienerkamp of om lid te worden, neem je contact op met DVN: info@dvn.nl of 033 463 05 66. Voor praktische vragen over bijvoorbeeld locatie, tijden, paklijst en betaling benader je Y Camps: info@ycamps.nl of 035 666 87 77.

 • Begeleiding tijdens het kamp:

  Het kamp staat onder de deskundige begeleiding van een (kinder)arts, diabetesverpleegkundige, diëtist, opgeleide SugarKidsClub vrijwilligers (die vaak zelf diabetes hebben) en vrijwilligers voor het programma vanuit Y Camps.

  Activiteitenniveau

  Dit kamp heeft activiteitenniveau B. Volledige begeleiding van (ervaren) vrijwilligers, (kinder)diabetesverpleegkundige en (kinder)diabetesarts. Wat een kind zelf al kan/mag houden we aan qua begeleiding. We verwachten enige zelfstandigheid van de kinderen.

  Kan je zelf al spuiten of een infuusset zetten? Of heb je nog een beetje hulp nodig? De diabetesverpleegkundige en (kinder)arts vinden het geen probleem om jou te helpen. Ook gaan er ervaren getrainde vrijwilligers mee die jou ook zullen begeleiden op kamp.

 • Wie mag er mee?

  Dit kamp is speciaal voor kinderen met diabetes van 10 t/m 13 jaar. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zonder diabetes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

  Mag je altijd mee?

  Als jij je hebt aangemeld bij Y Camps ontvang je direct digitaal een uitgebreide medische vragenlijst. Deze moet je meteen ingevuld terugsturen (per mail of post) aan DVN ter voorbereiding van het medisch team op jouw komst. Let op: pas als DVN jouw aanmelding heeft goedgekeurd mag je mee! Je krijgt hierover van DVN bericht.

  • Za 29 juli – wo 2 aug 2017
  • Aantal nachten: 4
  • 10 t/m 13 jaar
  • Leusden
  • € 325,- of € 360,-

  Kosten van het kamp:

  Dit kamp kost €325,- voor kinderen die lid zijn van DVN en € 360,- voor kinderen die geen lid zijn.
  Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Vul dan eerst het inschrijfformulier in. Bestel daarna dit kamp via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan. Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt. Na afloop van het kamp ontvang je (uiterlijk 15 september) een factuur om naar de verzekeraar te sturen.

facebook_sugarkidsLaat je ouders kijken op www.facebook.com/sugarkidsclub bij evenementen wie er nog meer mee gaan op dit kamp en meld je aan om alvast kennis te maken met jouw kampgenoten.